Stermodules

leerjaar 1 t/m 5

20In deze modules prikkel je je motivatie en leer je dingen die je anders nooit had geleerd. Zes weken lang ga jij aan de slag met een onderwerp van jouw keuze. Kies er één, twee en misschien wel meer…

Maandag 13 mei kun je je in Som inschrijven voor de stermodules. De stermodules starten in de week van 20 mei. Veel STERplezier 🌟

stermodules

Buddyrun
Meerkamp Atletiek
Koken in de blue zones

Als je gezond 100 wilt worden, eet dan als gezonde mensen die 100 zijn geworden. Foodsportcoach Bertine Lentink neemt je mee naar Sardinie, Okinawa, Ikaria, Nicoya en Loma Linda. Ga je mee?

Stress de baas

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer jongeren stress ervaren door prestatiedruk. Daar is school natuurlijk niet voor bedoeld. Herken jij dit bij jezelf? Wil je leren hoe je beter met stress om kunt gaan? En wat je zelf kunt doen om minder stress te ervaren? Schrijf je dan in voor deze module. We gaan vooral praktisch aan de slag en we zorgen elke les ook zeker voor een fijn ontspanningsmoment.

First Lego League 23/24

Een robot bouwen, programmeren en ingewikkelde opdrachten laten uitvoeren. En dat met Lego! Leerlingen van het Eligant hebben vorig jaar voor het eerst meegedaan met de regiofinale van de First Lego League Challenge. Het was een succes en dit jaar willen we naar huis met een beker.

Heb je ervaring met bouwen en programmeren? Heb je meegedaan met de finale vorig jaar? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Schrijf je dan in en kom oefenen.

Sportjournalistiek
Werkplaats/Technasium uur

Je kunt langskomen om in het technasium te werken aan zaken waar je nog niet aan toe bent gekomen. De werkplaats is open en ik help je graag op weg om zo snel mogelijk tot resultaat te komen. Als je klaar bent met je doel dan werk je gedurende de periode verder aan een keuzemodule zodat je echt veel resultaat hebt na 6 weken.

Atelier uur

In dit uur kun je werken aan je portfolio. Voor leerjaar 1,2 en 3.

Sterfocus

Heb je wat hulp nodig met het afronden van modules? Schrijf je dan in voor een sterfocusuur. Je schrijft je in voor de hele periode.

Myths, magic & more
Het dieren kunst onderzoek
Cambridge jaar 2

In deze stermodule gaan we weer met alle vaardigheden voor Cambridge aan de slag! Deze module is ter voorbereiding voor het examen in leerjaar 3, of gewoon omdat je graag Cambridge lessen wilt volgen!