Goede vraag! Hieronder vind je knoppen naar de bestanden waarin precies staat beschreven wat je moet doen. Naast wat hierin staat, ga je natuurlijk aan de slag met het wegwerken van B’tjes N’etjes en L’etjes. Je kunt contact opnemen met je docent en coach bij vragen. Let op: het is nu géén vakantie. We verwachten dus dat je thuis goed aan de slag gaat. Wij zijn er om je te helpen waar nodig. Lukt het niet om aan het werk te gaan, weet je helemaal niet wat je moet doen of lukt het niet om contact te leggen? Mail dan naar s.vanderree@eligant.nl of stuur een dm op Instagram aan @assistentschoolleider of bel Sem van der Ree via Teams.

Docenten zoeken contact via Teams, dus laat dit openstaan tussen 09:00 en 12:00. Vergeet ook niet je Outlook-mail te checken!


Als je deze stappen volgt kun je aan goed en gestructureerd aan de slag.

  1. Bekijk wat je deze week moet doen

    Kijk hier in welke week we nu zitten en ga naar de afvinklijst voor havo of vwo. Neem goed door wat je voor elk vak moet doen. Print deze lijst eventueel uit om het af te kunnen vinken.

  2. Maak een planning per week in je Eligantplanner

    Om al je taken te kunnen verdelen plan je deze in je Eligantplanner. Doe dat per week. Aan de hand van de afvinklijst weet je wat je globaal moet doen. Als je je planning deelt met je coach, kan hij/zij je helpen.

  3. Ga aan de slag met je taken

    Je weet nu ongeveer wat je elke dag gaat doen. Als je met een taak uit de afvinklijst aan de slag gaat, kijk je eerst in het “Waaraan werk je“-document. Daar vind je namelijk wat je precies moet doen. Let goed op het onderscheid tussen havo en vwo.


Heel erg veel succes! Vraag alsjeblieft hulp als het niet lukt.

Meer lezen?