Beste toekomstige brugklasser,

Inschrijven voor een proefles op het Eligant Lyceum op 11 en/of 12 februari? Dat kan hier tot en met 9 februari. Je schrijft je in voor één les per avond. Wil je er twee volgen? Dan kan dat natuurlijk. Je schrijft je dan gewoon twee keer in en dan zien we je én dinsdag én woensdag. In het lesuur van jouw proefles ga je echt aan de slag, zodat je ervaart hoe je werkt en leert bij ons op school.

Voor je ouders is er een apart programma. De inloop is vanaf 18.45 uur, zodat we om 19.00 uur kunnen beginnen. Om uiterlijk 20.30 uur is de avond afgelopen. Heb je nog vragen? Mail dan even naar info@eligant.nl. Tot dan!

Wanneer er voor een les 5 of minder inschrijvingen zijn, gaat de les helaas niet door. We nemen contact met je op om te overleggen of we je misschien bij een andere les kunnen indelen. Voor alle lessen geldt dat we maximaal 20 plekken beschikbaar hebben.

De inschrijving is gesloten. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@eligant.nl. Of bel naar 0575 59 09 40. Graag tot ziens!

Proeflessen

11 en 12 februari

Proefles kunst
11 februari beeldend & theater
Vanuit de voorstelling Lang & Gelukkig gaan we aan de slag bij kunst. Je maakt een eigen poster voor de voorstelling en gaan we aan de slag met sprookjes op het toneel!

12 februari beeldend & muziek
Vanuit de voorstelling Lang & Gelukkig gaan we aan de slag bij kunst. Je maakt een eigen poster voor de voorstelling en je start een eigen bandje!

Proefles Duits
Duitsland is één van onze buurlanden. Misschien realiseer je het je niet, maar de kans is groot dat je er al wat van weet. Hoe goed ken je Duitsland? Stel jezelf voor in het Duits en test je kennis! Bis dann!

Proefles Latijn op het gymnasium
Word Romein, leer Latijn! Deze avond maak je kennis met de taal en de cultuur van de Romeinen, op de manier waarop dat op het Eligant Lyceum gaat gebeuren.

Proefles mens & wereld
Bij mens & wereld leer je hoe je de wereld om je heen kunt verklaren. Vanavond puzzel je met het gradennet.  Je leert wat het is om met de atlas te werken en samen met je docent kraak je de code van de kluis! Vet!

Proefles onderzoeken & ontwerpen op het Technasium
Ben jij nieuwsgierig? Houd je van onderzoeken? Of zit jouw hoofd vol met goede ideeën? Vind jij het leuk om oplossingen te bedenken en om dingen te ontwerpen? Schrijf je dan in voor een proefles onderzoeken & ontwerpen!

Proefles Frans
Frans een wereld taal? Kom kennismaken met la plus belle langue au monde: LE FRANÇAIS

Proefles Engels
De wereld wordt steeds kleiner. Engels is dus een must. Daarom is op het Eligant het Cambridge Engels geïntegreerd in Engels. Of je echte Cambridge examens gaat doen….that’s up to you. We hope to see you!

Proefles Nederlands
Nederlands is een belangrijk vak voor heel veel andere vakken. Denk aan het maken van een verslag, het maken en geven van een presentatie, debatteren, et cetera. Leuk als je vanavond een proefles Nederlands volgt!

Proefles wiskunde
Wiskunde is echt overal. In gebouwen, in de straat, in winkels, op sportvelden, in de kunst, in het verkeer …. En vanavond in een proefles. Tot dan!

Proefles bewegingsonderwijs
Je kunt in je eentje bewegen, maar samen is het veel leuker. In deze proefles leer je hoe zinvol en leuk het is om samen te werken. Dit doen we natuurlijk door veel te bewegen dus neem je gymspullen mee!