Voorbeeld van een korte boodschap:

Beste lezer,

Dit boek is zo spannend en mooi geschreven dat de kans groot is dat je het morgenochtend al uit hebt.
Veel plezier met lezen en sterkte de aankomende tijd!

Knuffel, Gijs Wasseveld

Wij zijn Eliganters. We zijn eigenwijs, doen wat we willen en gaan tegen de stroom in. Oftewel: wij lezen! Wat is er nou fijner dan je deze periode onder te dompelen in een mooi boek, de echte wereld om je heen even te vergeten en zonder er al te veel moeite voor te doen ook nog eens veel te leren?

Welnu, aangezien je boekenvoorraad misschien slinkt gaan we elkaar helpen.

Ik ga dinsdag 24 maart met drie (jeugd)boeken op pad. Eén van mezelf en twee die door Boek en Buro speciaal voor deze actie beschikbaar zijn gesteld. In mijn eigen boek zet ik mijn naam en een korte boodschap (zie het voorbeeld links). De boeken komen zo uiteindelijk weer bij de eigenaren terecht.

De eerste leerling bij wie ik langs fiets, mag één van de drie boeken kiezen en levert minimaal één boek bij mij in (liever meer 😉). De volgende leerling waar ik langs kom, heeft dan ook weer de kans om misschien wel jouw favoriete boek te lezen.

Wil je me helpen om in conditie te blijven en een leuk boek te ruilen, stuur dan vanaf vrijdagochtend 20-3 om 8.00 uur een mailtje met je naam en adresgegevens naar g.wasseveld@eligant.nl. De eerste aanmelding krijgt één van de twee ‘gekregen’ boeken!

Het is slim om je eigen boek(en) in een tasje aan de deur te hangen, zodat we Corona-verantwoord bezig blijven.

Met leessgrage groet,

Gijs Wasseveld
Docent Nederlands